Vis meg kursoversikten for LinkedIn kurs

I dag bikket vi i Redd Barna barna 10.000 følgere på LinkedIn - hurra!

I omtrent ett år har vi arbeidet systematisk med vår profilering på LinkedIn. Vi har satt oss mål med arbeidet vårt og blant annet spisset målgruppen. Vi ville styrke Redd Barna som en attraktiv arbeidsplass og bruke LinkedIn som strategisk kanal for rekruttering. Vi ønsket også å promotere Redd Barna som attraktiv samarbeidspartner for næringslivet. I tillegg håper jeg at vi også treffer folk som kan tenke seg å være frivillig eller medlem hos oss.

Det siste året har rekkevidden vår økt med 58% og ikke minst har også engasjementet økt med over 80% og antall klikk på postene våre har mer enn doblet seg. Dette er vi veldig fornøyde med selvsagt.  Den eksterne hjelpen fra Cathrine Lie Strand har vært uvurderlig blant annet gjennom kursing av alle ledere og mellomledere hos oss.

Birgitte Lange, Generalsekretær Redd Barna

Endelig fikk jeg muligheten til å delta på et dagskurs med Cathrine Lie Strand, som handlet om å syntes på LinkedIn, og om merkevarebygging!

Cathrine har en meget god formidlingsevne, som engasjerer fra første øyeblikk, og hun holdt fokuset mitt hele veien! Selv pausene var for lange, for jeg ville bare tilbake i stolen å lære mer! Hun er kunnskapsrik, tydelig og lett å forstå, inspirerende, igangsetter nye og gode refleksjoner, og jeg gikk derfra med ett bredt smil om munnen, i visshet om at jeg har et stort potensiale til å få det til på LinkedIn, at jeg er på riktig vei med min merkevarebygging, og takknemlighet for opplevelsen, kunnskapen og gode samtaler som hun tok seg tid til i alle pauser.

Cathrine hadde ikke pause, for hun var på hele tiden, og ga oss verdi fra start til slutt. Jeg vil anbefale Cathrine til alle som ønsker et fyrverkeri av ei dame, som virkelig kan tingene sine, som setter dype spor med kunnskap, inspirerer, og som virkelig motiverer sine tilhørere til å bygge potensiale.

Rowena von Ohle

Vi i Redd Barna har vært så heldige å få lære mer om LinkedIn av Cathrine og hvordan skape engasjement både på vår bedriftsside og gjennom våre private brukere.

Setter stor pris på hennes evne til å gjøre innholdet i kursene enkelt å forstå og ikke minst praktisk og håndfast. Hun satt seg raskt inn i våre behov og tilpasset deretter. Tusen takk for nyttig hjelp!

Christina Ystebø

Har deltatt på kurs via internett som omhandler LinkedIn m.m., som absolutt kan anbefales på det sterkeste! Cathrine er en utømmelig kilde til kunnskap og informasjon om temaet. Hun inspirerer og motiverer til handling! 👍 TAKK! 🌷

Linda Elin Aase

🌟 **En Berikende Opplevelse: Kurs i Personlig Merkevarebygging på LinkedIn med Cathrine Lie Strand i Potensialbygger 🌟

I går hadde jeg gleden av å delta på Cathrine Lie Strands kurs i "Personlig merkevarebygging og synlighet på LinkedIn". Det var en opplevelse som virkelig åpnet øynene mine. 🚀 🔍 Kurset gav meg dypere innsikt i hvordan en kraftfull LinkedIn-profil kan være nøkkelen til profesjonell vekst. Jeg lærte om strategiene for å forbedre profilsynlighet og hvordan man best kan bruke LinkedIn for karriereutvikling. 💡 Det som virkelig gjorde inntrykk på meg, var viktigheten av å utvikle en unik personlig merkevare. Jeg forstod hvordan jeg kan formidle min profesjonelle historie og ferdigheter på en måte som engasjerer og resonnerer med mitt nettverk. 🙌

Dette kurset er en gullgruve av innsikt og jeg anbefaler det sterkt til alle profesjonelle som ønsker å heve sin LinkedIn-strategi til et nytt nivå. Alle som ser etter å forbedre sin tilstedeværelse og innflytelse på LinkedIn burde absolutt melde seg på! Tusen takk til Cathrine for en inspirerende dag! 🌟

Marius Egeland, Partner og Admin SCALA

Spennende, ja dette vil jeg også lære om LinkedIn!

Jeg har hatt stor nytte av Potensialbyggers kurs "Synlighet på LinkedIn for personlig merkevarebygging" og anbefaler det med glede. 

Innholdet er grundig bygget opp, og rådene er konkrete og tydelige.

Etter kurset har jeg fått et mye mer bevisst og positivt forhold til plattformen og merkevarebygging generelt. I tillegg er Cathrine en usedvanlig dyktig coach og formidler. En enkelt coaching time med henne ga meg både inspirasjon, selvtillit og konkrete tips for å komme videre.

Lisa Wade

Jeg deltok på LinkedIn-kurs med Cathrine i mars 2020, og det var virkelig helt suverent.

Jeg trodde jeg kunne mye om LinkedIn fra før, men jeg lærte masse på kurset og ble virkelig inspirert til å ta fatt i min egen LinkedIn profil + at det var triggeren som fikk meg til å begynne å dele artikler og innhold på LinkedIn.

Etter det har jeg hatt glede av å være med i Cathrine sin Facebookgruppe for tidligere deltakere, der vi stadig får inspirasjon og faglig påfyll, og jeg valgte å ta en revisit på kurset i august. for å lære enda mer.

Cathrine er sannsynligvis Norges fremste ekspert på LinkedIn, og jeg anbefaler kursene hennes på det varmeste.

Anne Lise Heide

På vegne av Bolt Communication vil jeg takke deg for et inspirerende kurs Cathrine.

Målet med kurset var å få de ansatte til å engasjere seg mer på sine private LinkedIn profiler og ikke minst se verdien i av å ha en oppdatert bedriftsprofil. Kurset var midt i blinken, lett å forstå og vi har hatt stort utbytte av det i ettertid.

Cecilie Coward Schøyen

Cathrine er en erfaren og engasjert rådgiver som er svært faglig trygg – uten å gjøre noe «nummer ut av det».

Hun bruker sin mangeårige erfaring som leder som et godt bakteppe i sin rådgivning – og nøler ikke med å utfordre de hun arbeider med på en positiv måte. Jeg har hatt stor glede og nytte av samtale og sparring med Cathrine i forhold til profilering og bruk av LinkedIn. Anbefales varmt.

Anna Silja Oanæs Andersen

Tusen takk for nyttig, informativt og inspirerende LinkedIn kurs!

Jeg tror mange, inkl. undertegnede, fikk mye å tenke på. Det er en del ting jeg synes er klønete med LinkedIn, men innser at jeg må utvide min mentale modell og jobbe mer med å forstå hvordan jeg kan jeg bruke LinkedIn på en smart måte 😊

Christine Calvert

Tusen takk for flott kurs Cathrine. Dette var veldig informativt, lettfattelig, inspirerende – og svært nyttig.

Jeg sitter igjen med helt konkrete tips og verktøy som jeg gleder meg til å ta i bruk. Så bra at du har skap dette kurset. Anbefales på det varmeste!

Rita Enstad-Karlsen

Jeg deltok på Cathrines kurs «Synlighet på LinkedIn» i mars 2021.

Kurset var relevant, full av gode og konkrete eksempler, og selv er Cathrine svært sterk faglig!

Etter noen timer var jeg ikke bare mer bevisstgjort og en del «klokere», men viktigst for min del mye tryggere på LinkedIn som arbeidsverktøy. Upåklagelig oppfølging i for- og etterkant.

Hun er karismatisk og trygg. Anbefales trygt videre.

Anne-Line Høivik Holm, Manager DCC, Pure Salmon Technology

Vis meg kursoversikten for LinkedIn kurs

Dette er en KNALL investering for deg som ønsker en profesjonell, erfaren, konkret og tydelig sparringpartner.

Cathrine så på profilen min i forkant, vi jobbet igjennom forbedringspunkter, og jeg fikk oppfølging i etterkant helt til profilen var oppdatert og jeg var i gang med å skrive innlegg.

Malverk, struktur, to the point, lett tilgjengelig og enkelt å følge.

Effekten viser seg umiddelbart, med resultater, synlighet og engasjement.

Med denne investeringen gjør Cathrine det moro å skape resultater på LinkedIn.

Jeg anbefaler det varmt! 

Trine Åldstedt

Jeg har benyttet Cathrine til å holde kurs for mine kunder om LinkedIn, og jeg kommer til å benytte henne igjen.

Hun skreddersyr og tilpasser ut fra hva kundenes behov og ikke minst; hvilke nivå de er på. Når hun ser hva kundene trenger å bli utfordret på, er hun direkte med et glimt i øyet.

Hun har mye kunnskap om å være synlig og aktiv på LinkedIn. Vårt samarbeid startet med at jeg selv var på kurs hos Cathrine og fikk inspirasjon til å jobbe med egen synlighet på LinkedIn, og hun er fortsatt en sparringspartner for meg.

Cathrine er rask til å svare og følge opp. LinkedIn er stadig i endring, og Cathrine holder seg oppdatert. Det er trygt for oss som ikke makter å følge med slik Cathrine gjør.

Ranveig Rønningen Saaghus

Jeg har vært fantastisk heldig og både ha deltatt på LinkedIn kurs  - noe jeg forøvrig anbefaler erfarende og nyetablerte gründere og hvem det skulle være.

7 milsstøvlene mine var tunge…..

Likevel Cathrines råd, veiledning og innsikt har hjulpet meg betydelig. Uten hennes motivering og innsikt hadde jeg ikke kommet i gang med min LinkedIn profil.

HURRA og hjertelig takk Cathrine Lie Strand

Mona Meland