Cathrine Lie Strand, Potensialbygger, coach

Individuell coaching helt til mål 

Du vet du vil og du vet at du vil ha hjelp. Du er villig til å gjøre jobben og gleder deg til prosessen.

Du er ny leder, leder i endring eller ønsker en å sparre med.

Kanskje du  ønsker å jobbe med din egen merkevare for å bli synlig for veien videre i din lederkarriere, samtidig som du vil avslutte med stil.


Jeg er din coach og din guide på veien.

Når du er klar for forpliktelsen får du:

  •  Kartleggings- og målsetningssamtale før oppstart.
  •  Forventningsavklaring og innsats innenfor tidsperioden
  •  Skriftlig avtale med plan og evaluering underveis
  • Struktur for oppfølging mellom coachingsamtalene
     

Jeg står løpet ut med deg!

1:1 Coaching
Cathrine Lie Strand, Potensialbygger, coach

Grupper og team

Det er så mye å tenke på for å få et team til å fungere. Ønsker du en teamcoach å sparre med, ønsker du en dreven fasilitator til å gå inn i ledergruppen, teamet og jobbe med dere for å komme til neste nivå?

Vi kan motivere og vi kan skape engasjement og prestasjonslyst. Mellomdistansene er også viktig, ikke bare selve teammøtet.

I fortsettelsen blir det andre som må ta det videre og få det til å skje! La meg bidra, til å skape forståelse for gruppedynamikk, hjelpe deg å bli en bedre møteleder, og se mulighetene i teamet. Lage en plan for bråstoppene, og konkrete tips og verktøy for å komme videre.

Jeg jobber med "skyggecoaching", eller jeg bidrar i teamet, jeg kan gå inn og ut i samme møte, og stoppe opp og reflektere med dere underveis. Jeg bruker konkrete verktøy for at dere skal bli bedre kjent med dere selv og andre i denne grupperingen, for å lage gode spilleregler for at dere skal fungere godt sammen videre.

Neste steg
Cathrine Lie Strand, Potensialbygger, coach

Er du coach og vil ha flere kunder? 

Du som er coach eller holder på å utdanne deg til coach.

Vi har lenge sett at du trenger mer av praktiske og konkrete verktøy og maler for å få de kundene du vil ha.

Vi har en fantastisk pakke til deg, sjekk dette!

PS, det spiller ingen rolle hvilken skole du kommer fra eller hvilken type coach du er. Vi jobber på tvers!

📌 Onlinekurs over to kvelder med en uke i mellom.
Samarbeid med Metaresource

Fortell meg mer

Uforpliktende kontakt 

Hvordan kan jeg hjelpe deg i ditt lederskap? 

Jeg hadde på meg røde sokker når jeg skulle gjøre noe jeg gruet meg til eller være ekstra skjerpet.

Det var min lille hemmelighet, og endel av mine forberedelser. Før jeg skulle på scenen, i forhandlinger med tillitsvalgte, i større omstillinger, eller styremøter i 9 etasje der konsernledelsen var tilstede.

Jeg hadde mitt lille rituale fordi jeg visste at jeg drasset med meg unødig gruing, og negativt tankekjør. Det tok så stor plass i hodet mitt, tok nattesøvn og matlyst i perioder. Jeg overtenkte og jeg var en perfeksjonist. 10 av 10 var ok, 9 av 10 var ikke ok, og sånn holdt jeg på.

Jeg var heldig, mine ledere så meg tidlig, og jeg fikk god støtte, både coach og mentor har jeg brukt opp igjennom. Jeg fikk noen verktøy som har vært med meg siden.

Jeg visste at en dag skulle jeg være noe tilsvarende for andre. I mine HR roller i 20 år har jeg støttet uten å tenke så mye over den delen av lederskapet.

De siste 3 år som Executive Business Coach har jeg årlig jobbet med ca 20 ledere, mellomledere og toppledere 1:1. Noen ganger er det "røde sokker" som skal implementeres og gjøres om til mer hensiktsmessige programmer.

Har du de verktøyene du trenger for å være en god leder? Trenger du noen flere? Eller vil du bytte ut noen? 

Her kan du lese om noen av de jeg har jobbet med. 👇👇👇

Roger von Zernichow

I forbindelse med  ønske om å bytte jobb, hadde jeg behov for hjelp til å sortere egne tanker og refleksjoner, tydeliggjøre mine mål og ønsker og konvertere disse til konkrete handlinger og steg.  Takket være Cathrine's kyndige rådgivning fikk jeg god hjelp til å tydeliggjøre hva jeg egentlig ønsket å få ut av mitt neste skritt i karrieren, og dette resulterte i en mye mer effektiv tilnærming til prosessen med å søke, identifisere og lande min neste utfordring! Stor takk til Cathrine for super hjelp og bistand, og jeg kan anbefale henne varmt til alle som har behov for en sparringspartner og coach! 

Leder

Jeg er leder i en liten avdeling i et stort utenlandsk konsern som så mange andre bedrifter gjennomgår store endringsprosesser. Jeg var også i en fase personlig hvor jeg tenkte mye på hvor jeg selv var i live og hvilken retting jeg var på vei. I tillegg til den viktige kjemien i en sånn relasjon, opplevde jeg Catherine som profesjonell, kompetent og nærværende. Hun er veldig god til å stille de riktige og gode spørsmål som fikk meg til å reflektere, se ting i et nytt perspektiv, finne løsninger samt vurdere mine egne prioriteringer.

Ida Andberg

Etter 20 år i Retail inntar jeg nå ny rolle som lokalbanksjef i SpareBank 1 Østfold Akershus.

Jeg oppfordrer alle mine kontakter som vurderer eller må søke seg til ny stilling - å gå etter selskapets verdier og ledelse fremfor bransje og tittel.

Jeg hadde stor glede av å drøfte denne problemstillingen med coach og sparringspartner Cathrine Lie Strand. Hun stilte de riktige spørsmålene, utfordret og støttet meg gjennom hele prosessen.

Cathrine Lie Strand 

LinkedIn er min viktigste møteplass. Klikk her og møt meg der!

Cathrine har jobbet med endring og forbedring av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift  i over 25  år for større retailkjeder og næringsliv. Hun har en bachelor i mf/ledelse fra BI og er sertifisert Executive/Teamcoach.

Hun har ledet større endringsprosesser fra et HR perspektiv, og stått igjennom tøffe tak, snublet, og fortsatt. Hun trengte en pause fra HR og ble regionssjef, ble nedbemannet, og den erfaringen gjorde henne lysten på å se endring fra et annet perspektiv. Hun ble karriererådgiver/coach i AS3, og ble overrasket over historiene hun fikk høre. Det viste seg at hun ikke var ferdig med HR likevel, for det var umulig å avslå en spennende jobb som HR direktør når et av Norgesgruppens profilhus ble presentert henne. Dessuten ville hun bevise at det gikk an å gjøre det på en annen måte enn hva hun var blitt fortalt fra mange hold.

Hun har jobbet som prosesskonsulent i Maze,og ledet og implementert flere vellykkede digitale løsninger for hverdagstrening for større retailkjeder. Der samarbeidet hun ofte med HR og drift, og lærte mer om kriterier for laserfokus og beste praksis.

 2018 startet hun sitt eget selskap Potensialbygger, hvor hun leverer Executive business Coaching tjenester og lederutvikling for næringslivet og 1;1. Potensialbygger bistår både enkeltpersoner og HR/bedrifter i den omstilling de nå står overfor.

 Cathrine valgte LinkedIn som kanal, og etter 1 års tid ble hun kontaktet av flere som hadde lagt merke til henne på LinkedIn. Så da ble det kurs for bedrifter og oppsett av sider. Hun har også holdt mange åpne kurs og reist rundt i flere byer og holdt kurs. Hun bistår også enkeltpersoner og ledere 1:1 med å bli mer synlig på LinkedIn.  Fra 2020 er hun også i stallen til Talerlisten der du kan booke flere av hennes kurs og foredrag.