Kontakt

ADRESSE:

Rådman Halmrastvei 4, 1337 Sandvika , 2 etg. V/Eureka

TELEFON:

994 83 525

E-POST:

[email protected]

LINKEDIN:

Knytt kontakt med Cathrine på LinkedIn

Følg Potensialbygger på LinkedIn

Bli kjent med Cathrine

Hei, jeg har vært opptatt av forbedring og utvikling av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift de siste 25 år for større retailkjeder. Jeg har også jobbet 5 år som Senior partner i Maze Feedback, der jeg implementerte tekniske løsninger for hverdagstrening på adferdsendring innenfor ulike laserfokus selskaper ønsket forbedring på.

I 2018 startet jeg med selskapet Potensialbygger AS. Jeg hadde 0 penger, mistet jobben, var syk og tenkte  "Jeg gjør det, starter for meg selv".

Tok 1 kanalvalg = LinkedIn.

đŸ”” Jobber som Ledercoach for ledere på alle nivå og får oppdrag fra næringsliv og enkeltpersoner, og har kontor i Sandvika.

đŸ”” Coacher deg som er i endring, som er ny i jobben som leder, som ønsker deg videre i ny karriere eller større lederjobb, eller som trenger en sparringpartner innenfor vanskelige tematikker i lederskapet. Prepper når det skal presteres om det er forhandlinger, prestasjoner, presentasjoner, eller tøffe samtaler, og debriefer i etterkant. 

đŸ”” Klarte å gjøre meg synlig i 2018, og de spurte: "Hva gjør du på LinkedIn"?

Nå har jeg kjørt over 70 kurs i "Synlighet på LinkedIn og har 2 nettportaler for bedrift og for gründere.

đŸ”” Jobber med merkevarebygging og hjelper bedrifter, ledere og grundere 1:1 med bla sitt synlighetsarbeid på LinkedIn og Employerbranding

đŸ”” Har lang erfaring med å "implementere det ledelsen har bestemt." Fra tidligere ble jeg god på internkommunikasjon og fortelle folk hvorfor på en forståelig måte.

Jeg snakker enkelt, er tydelig, inspirerer og viser vei.

đŸ”” Jobber med bedriftssider, oppretter, og bidrar til implementering i alle ledd i en bedrift. Det er en endring i bedriften, en ekstra ting som skal gjøres. For å lykkes med synlighet på LinkedIn for bedrift, så krever det implementeringsvilje.

đŸ”” Skriver artikler om ledelse og endringsarbeid og er fast spaltist som ledercoach i HRMagasinet.

đŸ”” Sertifisert Executive Coach, Teamcoach, Mentor, sensor og NLP Trainer

đŸ”” Sitter som representant for DNCF i Norsk Standard sitt komitéarbeid i Coachingtjenester som startet sitt arbeid høsten 2019.

đŸ”” Jobber med team og lederutivkling og er sertifisert 4mat instruktør.

 đŸ”” Er  i "stallen" til Talerlisten.no som foredragsholder.

Jeg vil gjerne jobbe med deg som vil jobbe med ditt potensiale, eller dere som ønsker workshop eller en fasilitator på veien.

Hilsen Cathrine, en ekte Potensialbygger