Bli kjent med Potensialbygger

Det handler om å bygge og styrke merkevare og synlighet, både på individ og organisasjonsnivå

Cathrine Lie Strand

Cathrine Lie Strand kaller seg en potensialbygger, fordi hun hjelper virksomheter å synliggjøre sin humankapital. Det handler om å styrke og bygge merkevare og skape synlighet, både på individ- og organisasjonsnivå. Cathrine motiverer og er en dreven formidler. Hun har lang erfaring på sine felt og har lært alt «the hard way». Cathrine har jobbet som leder og med endringsarbeid i over 25 år fra HR og drift i kjente retailorganisasjoner. Hun har lang erfaring med å gjøre strategi til handling. Cathrine har gjort seg svært synlig på LinkedIn og deler konkrete tips til hvordan du og dine medarbeidere kan få mer ut av LinkedIn. Hun er Executive Business Coach for ledere. Hun holder kurs og tilbyr sparring på hvordan bygge videre karriere på LinkedIn eller hvordan få med selskapet på synlighetsarbeidet. Cathrine er jordnær og proff, liker det enkle og effektive og er ekstremt løsningsorientert.

Ta kontakt for dialog og tilbud!

๐Ÿ“ž 994 83 525
โœ‰[email protected]
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Cathrine på LinkedIn
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Cathrine på Talerlisten

Hvorfor Potensialbygger?

I 2018 startet Cathrine Potensialbygger fordi hun vil støtte mennesker i endring, og det på en måte hun har tro på. Cathrine har vært opptatt av forbedring og utvikling av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift i over 25 år for større retailkjeder og næringsliv.


Potensialbyggers mål er å bidra til potensialbygging og fasilitere endringsreiser for å styrke lederskap og merkevare, 1:1 og på organisasjonsnivå.
 

Ved å få ledere/organisasjoner til å lage seg en større flytsone og sprenge komfortsonen i sitt daglige arbeid, utløses et større potensiale som resulterer i bedre resultater.

Det å finne potensialet, jobbe med hindringene og komme til neste nivå, og innarbeide nye vaner for bedre standard, er hardt arbeid.

For å få til det, så trengs det både støtte og å finne ut hva som skal til for å ville utvikle seg til neste nivå. Det trengs en som kan lytte, utfordre, og tilby et sted for refleksjon, for å disrupte autopiloten, og skape nye spor.

Vi motiveres av å støtte andre i deres vei til å prestere bedre, og vi er både utfordrende og støttende. Vi stoler på at med å være så til de grader tilstede i menneskemøter, så tørr vi også å fokusere der vi ser at potensialet er størst, og det er kanskje den vanskeligste veien å gå, for de vi møter. Det er der vi er best, vi bevisstgjør og graver, støtter og fokuserer, og etter hvert har vi kommet til neste nivå.


Der har du oss, det er dette vi kan tilby deg, og vi kaller oss Potensialbygger fordi det er det vi er. Vi finner grunnmuren, og bygger ut, og når du står støtt, så klarer du deg selv, på et nytt nivå.

Det handler om å styrke + bygge= merkevare & synlighet, både på individ og organisasjonsnivå.
 

Vil du lykkes? Vi vil jobbe med deg som er klar for videreutvikling, eller du som er ansvarlig for endringsprosesser.


Hvorfor Potensialbygger?

Når du og dine ledere vil:

๐Ÿ†— utvide komfortsonen i deres daglige virke for å komme til neste nivå
๐Ÿ†— at de personlige merkevarene også skal skinne for å tørre mer
๐Ÿ†— ta bedriften til neste nivå og bli mer synlige
๐Ÿ†— motta coaching og ser verdien av sparring

Dere får dedikerte, erfarne, dyktige sparringpartnere på laget som
๐ŸŒฑ forstår gjennomføring i alle ledd
๐ŸŒฑ har vært ledere selv
๐ŸŒฑ holder seg faglig sterke og snakker enkelt
๐ŸŒฑ inspirerer dere

Potensialbygger tilbyr:
๐Ÿ”ต Ledercoaching til ledere/ toppledere
๐Ÿ”ต Hvordan bygge merkevare og synlighet for grundere, ledere og selskaper på LinkedIn
๐Ÿ”ตTeamcoaching/fasilitering av lederworkshops/lederutvikling i bedrift

Cathrine Lie Strand startet Potensialbygger når hun innså at hun ikke engang ville ansatt seg selv. Ved hjelp av vilje, selvdisiplin og DRIVE har hun på 3 år tredoblet omsetningen med en voksende kundeportefølje.

Kurs:
๐Ÿ”ต "Synlighet på LinkedIn for bedrift 

๐Ÿ”ต LinkedIn kurs for grundere, og personlig merkevarebygging

๐Ÿ”ต Digitalt kurs som du kan kjøpe på Talerlisten.no

๐Ÿ”ต Salgskurs for coacher 

๐Ÿ”ต Digitalt Jobbsøkerkurs

 

Foredrag:
๐Ÿ”ต Foredragsholder innen synlighet og endringsarbeid
๐Ÿ”ต Forelese/sensor for fagskoler i HR, team, ledelse, salg, MF

 

Coaching tjenester/utdanning:

๐Ÿ”ตDNCF Mentor for studenter til sertifisering

๐Ÿ”ตDNCF Sensor for studenter til sertifisering
๐Ÿ”ตMed i arbeidet om Norsk Standard for coachingtjenester i Norge

๐Ÿ”ต NLP Trainer fra 2021(H) og kan sette opp egne utdanningskurs innen Coaching

Åpen for styreverv når behov for endring/omstilling/HR/merkevare/retail erfaring.

 

 

Andreas Veslehaug, Potensialbygger

Byggingeniør og jobbsøker

Jeg kom i kontakt med Potensialbygger rett og slett for å utnytte mitt potensial bedre og se søknadsprosessen i et annet lys. Det fikk meg til å bruke nettverk og sosiale medier på nye måter, med blant annet LinkedIn i spissen til å se på nye muligheter for å åpne nye dører. Responsen har vært solid og gitt meg ny giv i et krevende marked. Jeg har endt opp med bedre CV, mer synlighet og ikke minst tatt et steg i riktig retning.

- Andreas Veslehaug
Anne Lise Heide, Potensialbygger

Anne Lise Heide

Jeg deltok på LinkedIn-kurs med Cathrine i mars 2020, og det var virkelig helt suverent.

Jeg trodde jeg kunne mye om LinkedIn fra før, men jeg lærte masse på kurset og ble virkelig inspirert til å ta fatt i min egen LinkedIn profil + at det var triggeren som fikk meg til å begynne å dele artikler og innhold på LinkedIn.

Etter det har jeg hatt glede av å være med i Cathrine sin Facebookgruppe for tidligere deltakere, der vi stadig får inspirasjon og faglig påfyll, og jeg valgte å ta en revisit på kurset i august. for å lære enda mer.

Cathrine er sannsynligvis Norges fremste ekspert på LinkedIn, og jeg anbefaler kursene hennes på det varmeste.

Ranveig Rรธnningen Saaghus, Potensialbygger

Ranveig Rønningen Saaghus

Jeg har benyttet Cathrine til å holde kurs for mine kunder om LinkedIn, og jeg kommer til å benytte henne igjen.

Hun skreddersyr og tilpasser ut fra hva kundenes behov og ikke minst; hvilke nivå de er på. Når hun ser hva kundene trenger å bli utfordret på, er hun direkte med et glimt i øyet.

Hun har mye kunnskap om å være synlig og aktiv på LinkedIn. Vårt samarbeid startet med at jeg selv var på kurs hos Cathrine og fikk inspirasjon til å jobbe med egen synlighet på LinkedIn, og hun er fortsatt en sparringspartner for meg.

Cathrine er rask til å svare og følge opp. LinkedIn er stadig i endring, og Cathrine holder seg oppdatert. Det er trygt for oss som ikke makter å følge med slik Cathrine gjør.

Ida Andberg, Potensialbygger

Ida Andberg

Etter 20 år i Retail inntar jeg nå ny rolle som lokalbanksjef i SpareBank 1 Østfold Akershus.

Jeg oppfordrer alle mine kontakter som vurderer eller må søke seg til ny stilling - å gå etter selskapets verdier og ledelse fremfor bransje og tittel.

Jeg hadde stor glede av å drøfte denne problemstillingen med coach og sparringspartner Cathrine Lie Strand. Hun stilte de riktige spørsmålene, utfordret og støttet meg gjennom hele prosessen.

Roger von Zernichow, Potensialbygger

Roger von Zernichow

I forbindelse med  ønske om å bytte jobb, hadde jeg behov for hjelp til å sortere egne tanker og refleksjoner, tydeliggjøre mine mål og ønsker og konvertere disse til konkrete handlinger og steg.  Takket være Cathrine's kyndige rådgivning fikk jeg god hjelp til å tydeliggjøre hva jeg egentlig ønsket å få ut av mitt neste skritt i karrieren, og dette resulterte i en mye mer effektiv tilnærming til prosessen med å søke, identifisere og lande min neste utfordring! Stor takk til Cathrine for super hjelp og bistand, og jeg kan anbefale henne varmt til alle som har behov for en sparringspartner og coach! 

Trine ร…ldstedt, Potensialbygger

Trine Åldstedt

Dette er en KNALL investering for deg som ønsker en profesjonell, erfaren, konkret og tydelig sparringpartner.

Cathrine så på profilen min i forkant, vi jobbet igjennom forbedringspunkter, og jeg fikk oppfølging i etterkant helt til profilen var oppdatert og jeg var i gang med å skrive innlegg.

Malverk, struktur, to the point, lett tilgjengelig og enkelt å følge.

Effekten viser seg umiddelbart, med resultater, synlighet og engasjement.

Med denne investeringen gjør Cathrine det moro å skape resultater på LinkedIn.

Jeg anbefaler det varmt!