Hvorfor velge Potensialbygger og LinkedIn?

Se denne ⬇️ og hva vi tilbyr lengre ned på siden.

 
Cathrine Lie Strand, Potensialbygger, coach

Nettverksgruppe LinkedIn bedrift 

For deg som jobber med LinkedIn i bedriften.

Savner du et forum der du kan stille spørsmål? 

Vil du gjerne diskutere felles problemstillinger med noen?

Kanskje du har innsett at det er vanskelig å få til gjennomføring og få med "folket" i synlighetsarbeidet?

Gjør deg klar til å få drahjelp på veien!

Nettverksgruppe her
Cathrine Lie Strand, Potensialbygger, coach

Gjør din bedrift synlig på LinkedIn

Få bedre resultater gjennom LinkedIn når du har med teamet. 


Personlig støtte i merkevarebygging og synlighet for din bedrift, som workshop, som intern opplæring, train the trainer.

Denne tjenesten er bedriftstilpasset akkurat deres behov. En gang, workshops, sette opp en LinkedIn strategi for dere, støtte over tid, "train the trainer"på månedsbasis eller år.

 

Vis meg mer
Cathrine Lie Strand, Potensialbygger, coach

Personlig merkevare
1:1 prosess

LinkedIn-profilen din er for dårlig og du vet det!

Går du glipp av drømmejobben? Får du ikke synlighet på LinkedIn i selskapet ditt?  Ønsker du å fremstå som ekspert i ditt felt, men vet ikke hvordan du skal gå frem? Nå ut?

Har du 4 timer, så blir du klar?

Jeg ser på din profil i forkant, vi møtes og har fokus der det trengs. Du gjør en hjemmeoppgave, og får feedback og støtte underveis.

Jeg følger deg etterpå og veileder underveis. 

1:1 for din LinkedIn

Vil du vite hvordan du får fram at du vil ha styreverv på LinkedIn? 

👇👇👇

Gratis, rask oppskrift - ja takk!

Uforpliktende kontakt 

Hvordan kan jeg hjelpe deg i ditt lederskap? 

Cathrine Lie Strand 

LinkedIn er min viktigste møteplass. Klikk her og møt meg der!

Cathrine har jobbet med endring og forbedring av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift  i over 25  år for større retailkjeder og næringsliv. Hun har en bachelor i mf/ledelse fra BI og er sertifisert Executivecoach, teamcoach og Mentor.

Hun har ledet større endringsprosesser fra et HR perspektiv, og stått igjennom tøffe tak, snublet, og fortsatt. Hun trengte en pause fra HR og ble regionssjef, ble nedbemannet, og den erfaringen gjorde henne lysten på å se endring fra et annet perspektiv. Hun ble karriererådgiver/coach i AS3, og ble overrasket over historiene hun fikk høre. Det viste seg at hun ikke var ferdig med HR likevel, for det var umulig å avslå en spennende jobb som HR direktør når et av Norgesgruppens profilhus ble presentert henne. Dessuten ville hun bevise at det gikk an å gjøre det på en annen måte enn hva hun var blitt fortalt fra mange hold.

Hun har jobbet som prosesskonsulent i Maze,og ledet og implementert flere vellykkede digitale løsninger for hverdagstrening for større retailkjeder. Der samarbeidet hun ofte med HR og drift, og lærte mer om kriterier for laserfokus og beste praksis utrulling i alle ledd.

 2018 startet hun sitt eget selskap Potensialbygger, hvor hun coacher Ledercoachg  og lederutvikling for næringslivet og 1;1. Potensialbygger bistår både enkeltpersoner og HR/bedrifter i den omstilling de står overfor.

Cathrine valgte LinkedIn som kanal, og etter 1 års tid ble hun kontaktet av flere som hadde lagt merke til henne på LinkedIn. Så da ble det kurs for bedrifter og oppsett av sider. Hun har også holdt mange åpne kurs og reist rundt i flere byer og holdt kurs. Hun bistår også enkeltpersoner og ledere 1:1 med å bli mer synlig på LinkedIn.  Fra 2020 kom hun også i stallen til Talerlisten der du kan booke flere av hennes kurs og foredrag.

Cathrine holder også kurs og foredrag gjennom Talerlisten.no

Hvilke aktiviteter gir resultater på LinkedIn? Hver ansatt sin profil synliggjør til sammen virksomhetens totale humankapital. Matcher dette deres ambisjoner som arbeidsgiver og ønsker for egen merkevare?
Tilbud og referanser for Cathrine på Talerlisten.no