Vi feirer "all time high" i september

Nye kunder, inngående samtaler, anbefalinger fra andre, presseomtale og meldinger i messengerfeltet! "All time high" på månedsomsetning og september er ennå ikke ferdig.

Har du det også sånn i september?

Eller husker du at du hadde det før 12 mars?

Har det tatt seg opp igjen for deg?

Siden 12 mars har Potensialbygger stoppet opp, bråbremset, og fortsatt, jobbet knallhardt, produsert og stått på. Endret kurs bittelitt, men fortsatt er vi på stø kurs, og konseptene passer sammen med det vi brenner for. 

Vi satset stort på markedsføring i mange kanaler. Vi laget et kurs fra scratch til publisering på kort tid. Vi tok etterutdanning for å lære mer, og vi har fordypet oss for å kunne bidra på noe vi hadde tro på at markedet trenger nå. 

Merkevarebygging, employer branding, synlighet og pushe potensialet. Er det ditt eget, lederen din, eller bedriften, som trenger fokus nå, vi har noe vi kan bidra med!

Vi jobber mest med bedrifter, og de som trenger støtte 1:1, karriere, coaching, lederutvikling. Vi har lovet oss selv å fortsette, kjøre lavterskel for enkeltindivid og grunderen. Vi kjører noen kurs hver måned, og ellers spisser vi til det bedriften trenger. LinkedIn, lederskap, workshops, omstilling og videreutvikle potensialet. Det gir mening for oss, og vi tilbyr nå konsepter markedet trenger, der de er.

Vi har ikke sittet stille når vi oppnådde, "all time high" i september, 2020. 

Kom igjen, da! Ingenting skjer av seg selv. Det er tid for å skinne!


Close

Fyll inn dette, så er du på vei til en bedre LinkedIn-profil

Jeg kontakter deg snarest, så avtaler vi veien videre.