Så dere meg på TV2's God morgen Norge denne uken?

👀"Så dere meg på , God morgen Norge denne uken?" sa jeg der jeg stod og så utover salen. 40 forventningsfulle folk så undrende på meg, og ristet på hodet.

🦸‍♀️Det forstår jeg, for jeg var ikke der heller. 👇👇

Det er 3 gangen jeg ikke hører noe fra TV 2 God Morgen Norge, og tror dere en Potensialbygger gir seg, da?🙋🏼‍♀️

Neida.

Hadde det vært lett, så hadde alle fått det til‼️

⭐️Det er de som ikke gir seg, som kommer dit de vil. Er du enig❓Slik tror jeg ihvertfall at en ledestjerne tenker. og med det, er dagen i gang.⭐️

⭐️ Jeg har gledet meg i flere måneder til dette. Jeg er stolt, ydmyk, lykkelig, litt kjørt, men det er ok.

Jeg bestemte meg for 5 år siden at om jeg kom meg på beina igjen, og Potensialbygger ble noe å leve av, så ville jeg gi noe tilbake til et veldedig formål. Redd Barna, småfolket vårt. I did it!!

 🙏Tusen takk til alle som kom og bidro til at denne dagen ble så bra som den ble, hos Oslo Handel.

💙Først og fremst har det vært en fryd å se igjennom alle profiler i forkant. Det er noe jeg alltid gjør i forkant av mine LinkedIn kurs. Jeg ser helt klart at det å gi informasjon, oppskrifter, informasjon og opplæringsvideoer i forkant gir effekt.

🏆Makan til flotte profiler, hatten av for deltagerne. Dere vet hvem dere er👏

👨‍🏫For programmet var stappet av mer læring, og da hadde vi ikke mye fokus på personlige profiler, vi tok ferden videre i synlighetsarbeidet.

💭Hvem snakker du til, hvordan skrive så det treffer, og hva tenke på for å bruke tiden riktig. Hilde Johanne AafossGyrid Beck Solberg,  Birgitte Lange, fra Redd Barna bidro med kunnskapsrike innspill og energi‼️

🔈Øystein Weibell fra Bauer Media Group, guidet oss igjennom sitt omfattende flytdiagram for å ta oss med på reisen: Podkast eller ikke? Lyd er ihvertfall en del av merkevaren, glem ikke det.

🙏Dette hadde aldri vært mulig å gjennomføre denne konferansen uten sponsorer og hjelpere. Takk til vår hoff fotograf, Monica Kopperdal Hellem, og Sindre Brække fra Talerlisten for filming og Mari-Anne Robberstad fra Scenorama for eventbistand.

🙏Takk for goodiebag innhold, HRmagasinet, Baker Hansen St.Hanshaugen, ann cecilia baumann, og ELISABETH HELVIN.

🙏 Nina Elnan og Invild Lee Moulin, dette hadde ikke vært mulig uten dere som var i bakapparatet og administrerte alt. Dere er stjerner og fortjener all ros og takk. ❤️

Gjøre det igjen, dette her? Vi får se.

#synlighetpålinkedIn #reddbarna #merkevarebygging #passionforbusinessandpeople #ledestjerne

Fotograf: Monica Hellem

Close

Fyll inn dette, så er du på vei til en bedre LinkedIn-profil

Jeg kontakter deg snarest, så avtaler vi veien videre.