Tenk å få bidra til at andre pakker ut sin personlige merkevare og skinner.

Hvilke egenskaper ved deg selv vil du trekke fram?

Positiv, grundig, lytter, utfordrer, støtter, står løpet ut, til å stole på og motiverer.

 
Hvordan vil du bli beskrevet som kollega og ansatt?

Entusiastisk, blid, får jobben gjort, tilstede, tydelig, til å stole på, kunnskapsrik.

 
Hva betyr mest for deg når du har fri fra jobb?

Å være med familie og venner, ut i natur, koble av og gjøre noe helt annet, å være litt alene, skrive.

 
Hvordan har koronakrisen forandret deg som person?

Takknemlig for det jeg før tok for gitt, tørre å bli mer synlig og ta en plass med en stemme også for det som er sårbart.

 
Hvilke råd vil du gi til ledere og medarbeidere om tiden vi går inn i?

Ledere: Når du spør, så lytt. Sett av tid. Vær nysgjerrig og tilstede, det er ikke sikkert det er bra selv om du blir møtt med et smil. Still oppfølgingsspørsmål og forstå utfra medarbeideres ståsted, ikke ditt.

Medarbeidere: Fortell om dine behov, tanker og hvordan du har det, og fortell hva du trenger nå. Ingen vet det bedre enn deg, og ingen kan hjelpe deg om du ikke sier ifra.

 

Hva slags bagasje har livet gitt deg så langt?

At full gass skaper slitasje, litt er også fint, og helt nødvendig. Går jeg dit jeg kjenner på motstand, så åpner det seg nye muligheter, Nå lever jeg med fibromyalgi og jeg har lært å stoppe eller snu og gjøre noe annet når det er nødvendig.

 

Hva kjennetegner god ledelse?

Å bli sett for den du er og dytt til å bli utviklet til den du kan bli, med akkurat nok støtte. Og med det mener jeg ikke at alle skal bli ledere, men at de får brukt sin kompetanse, sitt interesseområde og egenskaper, og finner mening med det.

En leder som kjenner seg selv på godt og vondt og er åpen på det, og gjør så godt en kan, med det som skjer. En leder som er autentisk, lever sine verdier i handlinger, er ærlig, og gir annerkjennelse på det nivået som er rett, ikke tar æren fra andre, men heier med og tar sin del av lasten når det blir røffe tak.

 

Hva gjør deg ekstra engasjert?

Når jeg ser potensialet, og de som har det ikke ser det selv, eller tror på det – ennå.

Når jeg ser hvordan folk snakker forbi hverandre, går rundt grøten og ikke tar fatt i kjernen, men hopper utenfor og blir utydelig og utrygge.

Når jeg får bidra til at andre tørr å pakke ut sin personlige merkevare og skinner.

 

Hva holder deg våken om natten?

Når jeg grubler på noe, urettferdighet, ikke samsvar med det jeg ser og blir fortalt.

 

Koronakrisen er over. Alt er trygt. Hva er det første du gjør?

Klemmer lenge, kaller inn til fysiske kurs og tar en tur hvor jeg kan ta med pass.

 

En av de tingene jeg virkelig liker å gjøre er å skrive artikler. Når jeg kan blande min tidligere leder og HR erfaring med konkrete coaching eksempler og problematikker jeg møter i min hverdag som Potensialbygger.

 

En mulighet som mest sannsynlig dukket opp høsten 21, var å bli fast spaltisk som Ledercoach for HRMagasinet.

 

Den muligheten hadde trolig ikke kommet om jeg ikke hadde turt å bli synlig på LinkedIn.

Dessuten kan jeg takke LinkedIn aktivitet for trening i å skrive artikler.

 

Hva har du satt i trening som har gitt deg nye muligheter?

 

Close

Fyll inn dette, så er du på vei til en bedre LinkedIn-profil

Jeg kontakter deg snarest, så avtaler vi veien videre.