Husk "utvalgt feltet" på LinkedIn!

Visittkort

Selve visittkortet er et kapitel for seg, her er det bilder fra ferie, rare tekster og kreative måter å skrive enten hva du er, hvem du er for, eller en blanding av begge deler.

Et pent profilbilde, tittel og funksjon, er en bra start.

Om

Det bortglemte OM feltet, har en helt egen modul i mine kurs, for her er det mange som glemmer å vise seg frem, og fortelle hva de er og hvem de henvender seg til. Når det først står noe i dette feltet, virker det som det er om å gjøre og skrive alt i en lang setning, også forte seg ut av det hele så fort punktumet er satt.

Luft mellom linjene, fortell kunden hva de får om de velger deg, CTA,(tlf nr), så kommer du mye lenger.

Utvalgt

Så er det dette Utvalgt feltet som også er en mulighet som går de fleste forbi. Her kan du også vise deg frem til målgruppen, spisse og fortelle for en flott spesialist, leder, fagnerd, eller influencer du er.

Trykk på pluss tegnet, og legg inn din beste artikkel, et innlegg som ga deg mye oppmerksomhet, og kanskje

Gratulerer, da har du gjort 3 bra ting som gjør at du profil skiller seg ut fra alle de som ikke har gjort dette optimalt.

 

Vil du vite mer om hvordan du kan bli enda mer "Synlig på LinkedIn" og lære deg å bruke profilen helt ut? Få tips til hvordan du kan treffe bedre på artikler og innlegg?

Kom på en av mine nettkurs, så gir jeg deg mine beste tips, som virker.

Etter kurset ønsker jeg deg velkommen til en lukket gruppe(gratis) der vi fortsetter å gi hverandre tips, spørre, og heie. (du får invitasjon i etterkant av kurset)

 

Close

Fyll inn dette, så er du på vei til en bedre LinkedIn-profil

Jeg kontakter deg snarest, så avtaler vi veien videre.