Bullshit-jobber - om artikkel i DN

Lenge har jeg tenkt at det sikkert kom i avisa mens jeg var på ferie. (En sånn liten notis - det var sikkert det det ble ut av intervjuet. )🤦‍♀️

🎬 Så tok jeg frem Dagens Næringsliv til morgenkaffen, og "holy shit", rett ved siden av Siv Jensen, der var det noe kjent.

Ja, jeg som snakker om synlighet, merkevarebygging, det å tørre å stå frem, har det akkurat som deg av og til.

Jeg er egentlig beskjeden, og har likevel mye på hjertet + mot til å fortsette❤

Jeg holdt mitt første personalmøte i gata på terrassen når jeg var 8 år. Jeg syntes vi barna var litt ufine med hverandre.

Jeg er opptatt av mennesker, samarbeid, team, prestasjoner, spilleregler, verdier og er nysgjerrig på hvorfor noen gjør "sånn", og andre syntes det er greit å gjøre det motsatte, innenfor samme rammer. 🤷‍♂️🌟

Min grunntro er at alle står opp for å gjøre en god jobb med det de har valgt. At det ikke blir sånn, er jeg veldig interessert i å kartlegge, for så å gjøre noe med. Det kan ha noe med ledelse å gjøre, eller selvledelse.

Det bare ble sånn, at jeg gikk inn i HR, og i lederroller. Siden jeg hoppet ut, og startet med Potensialbygger bistår jeg de som fortsatt står i det. Jeg drar folk ut av hamsterhjulet, for å meisle ut neste retning. Det er en jobb med mening.

#ledelse #DN #merkevarebygger

Close

Fyll inn dette, så er du på vei til en bedre LinkedIn-profil

Jeg kontakter deg snarest, så avtaler vi veien videre.