Hvordan bygge DEG som merkevare

 

Tenker du på veien videre i din karriére?


Du har kanskje følt på bråbrems og usikre tider? Du går hjemme med de rundt deg, eller du er alene, du er permittert, eller du har allerede mistet jobben din?
Kanskje du har innsett at du virkelig må eller vil skifte jobb, nå som du har fått ekstra god tid til å tenke, og samtidig føler på en usikker fremtid?

Ta tak, gjør noe med det du kan.

 

Velkommen til effektivt en times online seminar om hvordan du bygger DEG som merkevare, for din videre karriere.

 

Hva kan du ta  tak i nå?

  • Hvordan få struktur i hverdagen

  • Starte opp eller jobbe videre med din LinkedIn-profil

  • Bygg din egen merkevare 

  • Bruk nettverket ditt

 

Tirsdag 12. mai kl. 11.00 - 12.00

STED: På Zoom, du får link tilsendt

Seminaret koster kun kr. 450,-

Kr 50.- i rabatt til medlemmer av DNCF, studenter fra Treider eller fagskolen for Bok, studenter på vei til medlemskap i DNCF og til de som er kunde hos Potensialbygger. 

Påmelding her!

Annichen

Tusen takk for nyttig og konkret nettkurs i går 😊 Har allerede planer om å utbedre LinkedIn-profil og CV!!

Må bare si at jeg boblet over av tanker og energi etter møtet med dere i går 😊 Deilig å få tilbake litt overskudd og troen på at dette skal ordne seg.

Cathrine Kanck-Vårdal

Fint med kurs, det blir som en boost, får også en bekreftelse på at det jeg vet og tenker, er riktige tanker der jeg er nå.

På vei videre i min karriere

Vi vil vise deg at det er noe du kan gjøre, det er en lysning, dette kan være din mulighet til å ta en annen vei videre, eller gå ut av noe som ikke var optimalt. 

Vi har lang erfaring med merkevarebygging internt og eksternt for større selskaper. Vi bruker også metoden på merkevarebygging i oppbygging av eget selskap.

Omstilling og nye strategier har vi selv kjent på kroppen. Vi har bidratt med coaching og veiledning til mange som har kommet seg videre i sin karrière. Vi kan hjelpe deg også, uansett hva utgangspunktet ditt er. 

 

PS; Dette er ikke et vanlig webinar der vi skal selge inn en annen prosess.
Dette er et kurs, du får alt.
Du vil bli invitert inn i en gratis lukket FB gruppe der vi deler, heier og tipser hverandre. 

 

En time, mange muligheter. 

Konkret læring du kan ta i bruk rett etter kurset, og få umiddelbare resultater.  Tydelig, klar, mange eksempler, svare på konkrete spørsmål.

Hvis det du har lest så langt treffer deg, så er dette det perfekte kurset for deg. 

 

PS! Etter kurset vil du få mulighet til oppfølging dersom du trenger det. Vi kommer ikke til å pepre deg med salg, men vil gi deg en oversikt du kan be om tilbud fra.

Vi kommer IKKE til å prate om dette denne kvelden, der blir det KUN REN LÆRING. 

Registrering og ledige kurs her
Potensialbygger

Mona Kotte-Eriksen

har lang erfaring som engasjert og kommersiell leder innen markedskommunikasjon og merkevarebygging. Hun har 24 års ledererfaring fra store retailkjeder, hvor hun også har sittet i toppledergrupper. Hun har lang erfaring i å bygge opp in-house miljøer med fokus på rett kompetanse i forhold til dagens behov. Hun har jobbet med endringsprosesser og vært ansvarlig for rekrutteringsprosesser, og vet hva hun ser etter i en god kandidat.

Hun har en bachelor i Markedskommunikasjon og ledelse fra BI, og tatt ulike lederkurs innen ledelse og coaching i regi av IKEA intn. 

Mona har etter mange år hoppet av en fast lederjobb I Kid Interiør, ett av Norges mest lønnsomme retailselskaper, for å forfølge drømmen sin om å jobbe med potensialarbeid.  I mars i år inngikk Mona samarbeide med Potensialbygger for å jobbe med utvikling og forbedring av potensialet både hos enkeltindivid og på organisasjonsnivå.  Hun har et stort engasjement i å få frem det beste i hver enkelt, er en god samtalepartner og veileder.

Jeg vil lære av Mona og Cathrine

Cathrine Lie Strand

jobber med å få ledere eller organisasjoner til å lage seg en større flytsone og sprenge komfortsonen i sitt daglige arbeid. Hun har vært opptatt av forbedring og utvikling av potensialet både hos enkeltindivid og på organisasjonsnivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift de siste 25 år for større retailkjeder. Blant annet IKEA, der hun møtte Mona første gang.  

I 2018 startet hun for seg selv med selskapet Potensialbygger AS, der hun driver med foredrag, lederutvikling og coaching av ledere, samt at hun har det siste året kjørt snart 20 kurs i Synlighet på LinkedIn. 

 

Da Mona tok kontakt, etter 15 år, så var det ingen tvil om at vi hadde en oppgave å gjøre sammen. Det å gå fra det trygge, og realisere drømmen om å jobbe med det vi brenner for, gir stor mening for oss.

Du får PRAKTISKE tips og verktøy som du kan gjøre til ditt, ha gjerne notatblokk klar, du kommer til å ville notere.

Jeg vil lære av Cathrine og Mona